Uitbreiding keeperselectie feeton

Error retrieving image

 

 

Uitbreiding keeperselectie feeton

 

We zijn verheugd de samenwerking aan te kondigen met Michel Veurink, een gerenommeerd voetbaltrainer en voormalig doelman, bekend van zijn werk bij Quick '20 en als oprichter van KeepersUniversity. Michel sluit zich aan bij ons team om samen met Harmen Kuperus en Richard Elsinga het 'feeton voor keepers' programma te verfijnen en verder te professionaliseren. 

 

Door onze krachten te bundelen, streven we ernaar innovatieve trainingstechnieken en -technologieën te ontwikkelen die niet alleen keepers maar ook andere sporters helpen hun potentieel volledig te benutten. Michel brengt een schat aan ervaring en een diepgaande kennis van keepersopleidingen mee, wat deze samenwerking een nieuwe fase inluidt voor de groei en ontwikkeling van het feeton platform.

 

Michel is enthousiast over de mogelijkheden om zijn expertise uit te breiden binnen het feeton platform, waar zijn oefeningen gedigitaliseerd en gestructureerd zullen worden voor nog efficiëntere trainingssessies.

 

Harmen Kuperus voegt toe: “Met Michel aan boord kunnen we onze methodologie op zowel internationaal, nationaal als regionaal niveau implementeren en verder ontwikkelen.”