Samenwerking met Dutch Academy of Sports (DAOS)

 

We zijn trots om de samenwerking tussen Dutch Academy of Sports (DAOS) en feeton aan te kondigen. Een samenwerking specifiek gericht op het versterken van het jeugdvoetbal in het zuiden van Nederland.

 

We delen een sterke overtuiging dat elk kind recht heeft op leuke en leerzame trainingen. Ons doel is om het jeugdvoetbal in het zuiden van Nederland te verbeteren door coaches en ouders te ondersteunen en te focussen op trainingsmethoden die de spelers helpen bij hun ontwikkeling.

 

Bij feeton hanteren we leeftijdsgerichte leerlijnen, waardoor elke speler de juiste vaardigheden op het juiste moment leert. Deze benadering garandeert een continue groei en ontwikkeling die aansluit bij de leeftijd en het niveau van elke speler. Bovendien delen we de opleidingsvisie van Dutch Academy of Sports via het feeton-platform, wat een verrijking zal betekenen voor de jeugdopleidingen van clubs.

 

De voordelen van deze meerjarige samenwerking zijn tweeledig. Door het aanbieden van het feeton-platform door DAOS aan clubs, krijgen zij de mogelijkheid om hun trainingsaanbod te versterken, wat resulteert in een verbetering van de ontwikkelingsmogelijkheden voor hun jeugdspelers.

 

Mede-oprichter van DAOS, Chris Smeets, is blij met de samenwerking. "We bundelen hiermee onze krachten en zien alleen maar synergie. Het feeton-platform is makkelijk in gebruik en wij kunnen de visie van de club en onze implementatie nog professioneler laten verlopen."

 

Richard Elsinga van feeton ziet ook alleen maar voordelen: "We laten de clubs profiteren van de lokale kennis, kunde en kwaliteit van DAOS en zorgen hiermee dat adoptie en gebruik gewaarborgd blijft; meer dan een win-win voor alle partijen."

 

DAOS en feeton delen de visie dat verenigingen de juiste plek zijn om kinderen van alle leeftijden in de vertrouwde clubomgeving te laten ontwikkelen en plezier te hebben. Verenigingen, en meer specifiek voetbalverenigingen, spelen een belangrijke rol in de samenleving.

 

Gezamenlijk streven we naar het bieden van verbeterde en gelijke ontwikkelingskansen voor jeugdvoetballers tijdens trainingen en wedstrijden en het leggen van een stevige basis voor een levenslange passie voor voetbal en sport.

 

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastberaden om gezamenlijk een positieve impact te hebben op het jeugdvoetbal in het zuiden van Nederland.