Samenwerking FC Groningen en feeton: algehele niveau van het jeugdvoetbal in de regio verhogen

 

Met groot genoegen kondigen wij de samenwerking aan tussen FC Groningen en feeton, gericht op het versterken van het jeugdvoetbal in de regio Groningen.

 

Samen delen we de sterke overtuiging dat elk kind recht heeft op plezierige en educatieve trainingen, en streven we naar meer en beter bewegen door het ondersteunen van kader, gericht op kwalitatieve oefenvormen, waardoor spelers beter leren voetballen. Het primaire doel van de samenwerking is om gezamenlijk het algehele niveau van het jeugdvoetbal in de regio te verhogen. Bij feeton hanteren we leeftijdsgerichte leerlijnen, waardoor elke speler de juiste vaardigheden op het juiste moment leert. Deze benadering garandeert een continue groei en ontwikkeling die aansluit bij de leeftijd en het niveau van elke speler. Bovendien delen we de opleidingsvisie van FC Groningen via het feeton-platform, wat een verrijking zal betekenen voor de jeugdopleidingen van partnerclubs.

 

De voordelen van deze samenwerking zijn tweeledig. Door het aanbieden van het feeton-platform aan partnerclubs krijgen zij de mogelijkheid om hun trainingsaanbod te versterken, wat resulteert in een verbetering van de ontwikkelingsmogelijkheden voor hun jeugdspelers.

 

Gezamenlijk streven we naar het bieden van verbeterde en gelijke ontwikkelingskansen voor jeugdvoetballers tijdens trainingen en het leggen van een stevige basis voor een levenslange passie voor voetbal en sport.

 

Wij kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en zijn vastberaden om gezamenlijk een positieve impact te hebben op het jeugdvoetbal in de regio.