Nieuw bij feeton – De feeton coaching academy

Error retrieving image

 

 

Nieuw bij feeton – De feeton coaching academy 

 

Elke trainer verdient de juiste ondersteuning om hun team met vertrouwen te coachen. Daarom lanceren we de feeton coaching academy, speciaal voor trainers die hun vaardigheden willen verbeteren en het maximale uit feeton willen halen.

De Academy biedt een combinatie van theorie- en praktijklessen om het beste uit de feeton-apps en leerlijnen te halen. Ons doel is simpel: trainers opleiden zodat ze effectievere en gestructureerde trainingen kunnen geven, waardoor kinderen met plezier beter leren voetballen. Met de feeton coaching academy helpen we trainers groeien en zorgen we ervoor dat de feeton-methodologie optimaal binnen de club wordt toegepast. Dit zorgt niet alleen voor betere trainingen, maar ook voor meer rust, structuur en plezier voor zowel spelers als trainers.

 

Haal het maximale uit feeton

De feeton coaching academy is er voor trainers die feeton al gebruiken en zich verder willen ontwikkelen. De Academy biedt diepgaande theorie en praktijkgerichte sessies, zodat trainers hun trainingen binnen de club naar een hoger niveau kunnen tillen.

“Met de feeton coaching academy helpen we trainers niet alleen beter gebruik te maken van ons platform, maar ook om te groeien in hun rol als coach,” zegt Siemen Lindeboom, fieldmanager bij feeton. “Zo leren ze hun spelers optimaal te ontwikkelen, wat leidt tot betere trainingen en betere resultaten op het veld.”

 

Wat biedt de feeton coaching academy?

- Theorie- en praktijklessen: Leer stap voor stap de feeton-methode met persoonlijke begeleiding om jezelf als trainer verder te ontwikkelen.

- Regionale thema-bijeenkomsten: Werk aan specifieke trainingsonderdelen met inzichten van jeugdvoetbalexperts en feeton’s BVO-partners.

- feeton inspires: Boost je jeugdafdeling met workshops, netwerk en de nieuwste trends in jeugdvoetbal. Geschikt voor trainers, bestuurders en coördinatoren.

 

Waarom deelnemen?

Met de feeton coaching academy kunnen trainers hun jeugdafdeling transformeren naar een professionele jeugdopleiding. Dit resulteert in betere trainingen, gemotiveerde spelers en een sterkere club.

 

Maak een afspraak of meld je aan voor de webinar

Om kennis te maken met de feeton coaching academy, organiseren we een webinar. Tijdens deze sessie krijg je een overzicht van de mogelijkheden en kun je vragen stellen.

Schrijf je nu in via onze website of plan een persoonlijke afspraak met fieldmanager Siemen Lindeboom.