Een nieuwe standaard in jeugdvoetbal

 

Een nieuwe standaard in jeugdvoetbal: jeugdopleidingscentrum (NLZ) Emsland van SV Meppen 1912 e.V. en feeton verenigen hun krachten.

 

Emsland, 28 maart 2024 - feeton, een innovatief online platform dat sportverenigingen ondersteund in het ontwikkelen van een technisch opleidingsplan, kondigt een strategische samenwerking aan met het jeugdopleidingscentrum (NLZ) Emsland van SV Meppen 1912 e.V.. Deze historische club, opgericht in 1912 en actief in de Regional Liga Nord, deelt een visie met feeton voor de toekomst van jeugdvoetbal. Samen streven ze naar het bieden van de beste voetbalopleiding voor de jeugd.

Deze samenwerking is geboren uit een gedeelde visie: het bevorderen van een gestructureerde, leerzame ontwikkeling voor jeugdvoetballers in de regio Emsland. Met feeton's expertise en de kracht van SV Meppen's jeugdopleidingscentrum (NLZ) Emsland, zetten we ons in om de lokale jeugd niet alleen uit te dagen maar ook te inspireren.

 

Een unieke aanpak in de ontwikkeling van jeugdvoetbal

Met meer dan 350 aangesloten verenigingen en 15.000 geregistreerde trainers, staat feeton bekend om zijn unieke aanpak in het ondersteunen van jeugdtrainers met kwalitatief hoogwaardige oefenvormen. Deze samenwerking breidt feeton's invloed uit naar Duitsland, waarbij de bewezen methodes en digitale tools nu de jeugdspelers van SV Meppen ten goede zullen komen.

 

feeton heeft uitgebreide ervaring in samenwerking met (semi-)professionele clubs, waaronder SC Heerenveen, SC Heracles, FC Twente en Vitesse in Nederland, en nu dus ook in Duitsland met het jeugdopleidingscentrum (NLZ) Emsland van SV Meppen 1912 e.V.

 

Het NLZ Emsland zal de innovatieve trainingsprincipes en de digitale expertise van feeton integreren in hun programma's, omarmend wat het betekent om zowel online voor te bereiden als offline te schitteren op het veld. Het partnership belichaamt een gezamenlijke toewijding aan de voetbalsport, met als doel een omgeving te creëren waarin elk kind zijn of haar dromen kan najagen en realiseren.

Vanuit feeton zullen Otto Jogems en Carlo Kastermans verantwoordelijk zijn voor de implementatie van de feeton-methodiek bij de 80 partnerverenigingen van het NLZ Emsland.

 

Gezamelijk de kwaliteit van jeugdvoetbal verbeteren

De SV Meppen 1912 e.V., met zijn rijke geschiedenis en sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap, zal door het gebruik van feeton een platform creëren om de sportieve ontwikkeling te bevorderen. De club zal profiteren van de expertise van feeton om de jeugdopleiding te versterken en getalenteerde spelers uit de regio de kans te geven zich te continue te ontwikkelen.

 

Richard Elsinga, medeoprichter van feeton, benadrukt de waarde van deze samenwerking: "Het is een mijlpaal in onze missie om elk kind de beste voetbalopleiding te bieden. Samen met het NLZ Emsland van SV Meppen gaan we een nieuwe fase in, waarbij we niet alleen de jeugdvoetbalervaring verrijken maar ook blijvende herinneringen creëren."

 

Bruno Graw, de sportieve ziel van het NLZ Emsland, deelt deze enthousiasme: "Dit partnership met feeton stelt ons in staat om onze jeugdspelers ongeëvenaarde mogelijkheden te bieden. Het is een eer om samen te werken aan een toekomst waarin elk kind zijn potentieel kan ontdekken en ontwikkelen."

 

Door samen te werken met feeton, bevestigt SV Meppen 1912 e.V. opnieuw zijn toewijding aan jeugdvoetbal en maatschappelijke betrokkenheid. Deze samenwerking belooft een toekomst waarin passie, talentontwikkeling en plezier op het veld hand in hand gaan.