feeton from the field: "VV Roden MO17: Een decennium van groei, plezier en success!"

 

In gesprek met: Hoofd Voetbalontwikkeling Middenbouw - Michel Nijdam - VV Roden

 

VV Roden is een vereniging met een rijke historie. We bestaan dit jaar, 95 jaar en staan bekend om de dynamiek en voortdurende bloei. Met een sterke gemeenschap van ongeveer 930 leden en talloze vrijwilligers houden we de club draaiende en hebben we altijd vooropgelopen in het omarmen van ontwikkelingen die de voetbalervaring voor onze leden verbeteren. Het is deze toewijding en liefde voor de sport die de basis vormt voor onze prachtige reis met onze MO17-dames.

 

Tien jaar geleden begonnen onze jonge voetbalsterren hun avontuur op de velden van VV Roden. Door de jaren heen, ondersteund door het innovatieve curriculum van feeton, hebben ze een buitengewone groei doorgemaakt. In de beginjaren maakten we volop gebruik van de gestructureerde trainingen aangeboden door het feeton platform, een methode die niet alleen het plezier in het spel vergrootte maar ook een 'spelenderwijs' ontwikkelingspad bood naar hun potentieel.

 

De overstap naar de feeton methode was een keerpunt voor ons als club. Het ontzorgde onze trainers aanzienlijk, waardoor zij zich meer konden richten op het coachen zelf, in plaats van de vele uren voorbereiding. Dit stelde hen in staat structureel en doelgericht te werken aan de ontwikkeling van onze spelers.

 

"De samenwerking met feeton heeft een nieuwe dimensie gegeven aan onze trainingen. De efficiëntie en effectiviteit van de voorbereidingstijd heeft ons in staat gesteld om ons echt te focussen op wat belangrijk is: de ontwikkeling en het plezier van onze spelers," deelt Karin Kruiswijk - de trainster van MO17.

 

Na het bereiken van een bepaald niveau met de complete trainingen, heeft onze trainster de vrijheid omarmd die de feeton training ground app biedt, om haar eigen visie en trainingen verder te optimaliseren. Deze gepersonaliseerde aanpak heeft geleid tot het kampioenschap van MO17 en de promotie naar de landelijke eerste divisie, het hoogtepunt van hun voetbalcarrière tot nu toe. Daarnaast heeft hun harde werk en toewijding hen een plek opgeleverd in de finale voor sportploeg van het jaar in Drenthe.

 

"Werken met feeton is fantastisch. De apps en het platform hebben niet alleen onze trainingen verbeterd, maar ook onze clubcultuur verrijkt," zegt de clubbeheerder. "Dit succesverhaal van onze MO17 is een bewijs van wat mogelijk is wanneer passie, innovatie en gemeenschap samenkomen."

 

VV Roden en feeton delen een gezamenlijke visie op voetbal en ontwikkeling. Ons doel is meer dan alleen het behalen van titels; het gaat over het creëren van een omgeving waarin elke speler zich kan ontwikkelen tot haar volle potentieel, ondersteund door de beste middelen en een gemeenschap die hen op elk moment steunt.

 

"We kijken uit naar de toekomst, wetende dat met feeton aan onze zijde, de mogelijkheden eindeloos zijn. Dit is pas het begin," concludeert de clubbeheerder met trots.