FC Twente Heracles Academie x feeton verlengen samenwerking

 

FC Twente/Heracles Academie x feeton verlengen samenwerking

feeton en de FC Twente/Heracles Academie hebben hun succesvolle zes jarige samenwerking meerjarig verlengd, waarbij feeton’s persoonlijk en innovatieve methodologie een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van jonge voetbaltalenten.  

 

Leeftijdsspecifiek

feeton maakt leren voetballen net zo gestructureerd als school. Tot 12 jaar krijgt elk kind een basis aangeleerd via de doordachte feeton-methodologie, die verzekert dat de essentiële voetbalhandelingen worden beheerst. Dit sluit naadloos aan op de filosofie van de FC Twente/Heracles Academie, dat middels het Regioplan potentievolle spelers tot 12 jaar vanaf de basis opleidt in de eigen omgeving van het kind. Naast de feeton leerlijn wordt ook vanuit de visie FC Twente/Heracles Academie trainingen gedeeld aan hun 86 partnerclubs. 

  

Toegankelijk

Met feeton coach en de feeton training ground is de methodiek eenvoudig toepasbaar. Elk jaar, in de laatste 10 jaar bouwen we voort op wat er geleerd is en voegen we nieuwe doelen toe, zodat elke speler blijft groeien in vaardigheid. De partnerclubs van de gezamenlijke jeugdopleiding van FC Twente en Heracles Almelo profiteren van deze gestructureerde en toegankelijke aanpak, wat de efficiëntie, effectiviteit en niveau van de trainingen verhoogt.  

 

  

 

Evoluerend programma  

De 11 jaar ervaring en de feedback van duizenden jeugdtrainers zorgen ervoor dat onze methodologie blijft evolueren en aansluit bij de hedendaagse trainingsbehoeften. Voor alle leeftijden, tot aan senioren. Dit evoluerende programma zorgt ervoor dat de partnerclubs van FC Twente/Heracles Academie altijd gebruik maken van de meest geavanceerde en effectieve trainingsmethoden.  

  

 

Autonomie voor clubs en trainers  

Clubs gebruiken feeton om met één klik trainingen toegankelijk te maken. Hoofd opleidingen kunnen de voortgang monitoren en trainingen aanpassen, terwijl trainers kunnen kiezen voor de flexibiliteit van het curriculum of voor de autonomie die de training ground met zich meebrengt. Dankzij feeton kunnen trainers uit het Regioplan van de FC Twente/Heracles Academie geschikte en specifieke oefenvormen toepassen binnen hun trainingen, die bijdragen aan de ontwikkeling van zowel de trainer als het kind. 

 

Voordelen voor aangesloten partnerclubs van FC Twente/Heracles Academie  

Door deze samenwerking wordt er maatwerk geleverd voor de 86 aangesloten amateurverenigingen binnen het Regioplan van de FC Twente/Heracles Academie. Specifieke oefeningen en trainingen, een gespecialiseerde keepersmodule, en diverse bijeenkomsten – zowel fysiek als digitaal – zijn enkele van de belangrijkste voordelen. Deze maatwerkoplossingen zorgen ervoor dat alle aangesloten partnerclubs profiteren van de hoogwaardige trainingsmethoden en ondersteuning die de samenwerking biedt.  

Tim van Vlijmen, Hoofd Regioplan bij de FC Twente/Heracles Academie, licht toe: "We zijn blij dat de samenwerking met feeton is verlengd. De afgelopen seizoenen zijn succesvol verlopen. We merken dat feeton enorm aanslaat bij de staf van onze negen trainingslocaties uit het Regioplan en de trainers van onze partnerclubs. We kijken uit naar een even succesvolle toekomst. 

Richard Elsinga, CEO feeton, voegt hieraan toe: "Wij zijn verheugd om onze samenwerking met de FC Twente/Heracles Academie te continueren. Onze technologieën en methodologieën zijn ontworpen om spelers op alle niveaus te helpen hun volledige potentieel te bereiken, en we kijken ernaar uit om de komende jaren nog meer bij te dragen aan hun succes." “Het geeft nogmaals aan dat we op de goede weg zijn om onze missie te realiseren”